Messuneitsyyden menetys

Messuneitsyyden menetys

Perhomessut Tampereella 23-24.4.2022

Vihdoinkin päästiin esittelemään ja myymään valmistamiamme koruja kalastavalle yleisölle, kun Covid tilanne alkoi helpottaa. Reilun vuoden päivät olimme ideoineet ja valmistaneet erilaisia koruja ja muita käyttöesineitä, joissa hyödynsimme erilaisten kotimaisten kalojen nahkoja.

 

Perhomessut 2022 järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Paikalla oli myös muita vapaa-aikaan painottuneita messutapahtumia; perhopuoli oli oma tapahtumansa D-hallissa. Koska kyseessä olivat ensimmäiset messumme, oli ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Olimme paikalla aikaisin aamulla, kun ovet avautuivat näytteille järjestäjille. Valmiiksi suunniteltu esillepano rakentuikin melko nopeasti, ja oli valmiina, kun ensimmäiset messuvieraat saapuivat paikalle.

 

Päivä sujui rattoisasti korujamme esitellessä. Monet ihastelivat ideaamme, ja kiinnostusta tähän uuteen innovaatioon tuntuikin löytyvän. Eniten mielenkiintoa herättivät kalasormukset sekä kalan nahoista valmistamamme riipukset. Myös viinipullon sulkijamme herätti monissa ihastusta.

 

Toisena messupäivänä, sunnuntaina, oli esiintyjien joukossa myös yleisölle tuttu huippumallina ja hotelli Punkaharjun emäntänä tunnettu Saimi Hoyer. Hän sai asiantuntevaa opastusta perhokalastuksen saloihin heittoaltaalla. Ja hetken harjoittelun jälkeen perhosiima pysyikin jo ylhäällä hyvin, ja heitto alkoi mallikkaasti kulkea. Saimi pistäytyi myös meidän kalakorujamme ihastelemassa, ja taisi jotain lähteä lahjaksikin mukaan.

 

Oli mukava tavata esittelyn lomassa myös vanhoja kalakavereitani sekä tutustua uusiin ihmisiin. Tunnelma oli upea koko viikonlopun ajan, ja paljon uutta opittiin ja suhteita luotiin. Päätimme kotimatkalla, että homma jatkuu, ja ehdottomasti olemme mukana kalastusaiheisilla messuilla jatkossakin.

 

- Arska